laupäev, mai 27, 2006

[27. mai]

Ei mingit paanikat, k6igil on halbu ja h2id aegu. K6ik on j2lle korras. Isegi rohkem kui korras. Maarjal on valida 2 t88 vahel, minul 3 t88 vahel. Jah, ma saaksin kindlalt koha hotelli adminstraatorina, kuid see on siiski v2ike hotell ja ainult 600 eurot palka kuus, lisatulu saamise nimel peaks hakkama tegema myygit88d: reisid saartele jne.
Minu unistus on hetkel saada Escoba'sse t88le. See on baar Kifalari rajoonis, midagi rikastele ja ilusatele. Peale selle rajooni on vaid teine rikas rajoon - Glyfada. Siin asuvad Ateena rannad ning kogu see rikkus kuulub kreeka ristiusu kirikule.
Et esocbasse t88le saada, peab meil olema esmasp2evaks tervisekaart olemas - see, mille jaoks me tegime veretesti, r8ntgeni ja veel ekstreemsemaidki asju:D Pealegi peame me l2bima kaks testip2eva, 6pima p2he menyy, mis ei hiilga oma lyhikese sisu poolest ja peame loobuma teksaste kandmisest:)) Muideks, selle baari l2heduses on Louis Vittoni-i armas poeke...ja veel n astmes mitu head poodi;) Marie, kallis, sulle meeldiks siin!

1 kommentaar:

Kerly ütles ...

Tanja, hoian Sulle igatahes pöialt! :)