neljapäev, juuni 08, 2006

[8.juuni]

J2lle on mitu p2eva vahele j22nud, ei j6ua lihtsalt midagi teha, sest igal pool mujal on tegemist pidevalt.
Esimene p2ev t88l l2ks h2sti, pealegi sain diskoriga koju (ta elab Katehakis, mina Ampelokipis). See s6it tema mootorrattal oli just nagu ameerika filmides-juuksed lehvimas tuules, ymbritsetud 8ise Ateena tuledest. Koju j6udes avastasin, et see juuste lehvimine on kyll tore, aga neid p2rast lahti kammida suht v6imatu ;D
Lefteris tuli esmasp2eval Prantsusmaalt tagasi ja kylastas meid ka t88 juures, kuna Tanja sai varem lahti kui mina, siis Lefti viis ta enda juurde. Teisip2eval k2isime Odos Ermou'l shoppamas. Ostsime Tanjaga samasugused valged pyksid, s6ime k6ik kolmekesi j22tist ja vahtisime neid v22rakaid, kes seal kerjasid. Jube vaatepilt. Yiannisele, Pana'le ja Dimweedile ostsime kingituseks komplekti klaase, sest Tanja, pikk-koib, laamendas siin veidike ja l6hkus yhe 2ra.
Ampelokipist valisime veel jalan6ud, sellega l2ks oma tunnike v6i nii. Mario kutsus meid Monastirakile 6lut jooma ning et uusi jalan6usid sisse harjutada, siis kandsime neid muidugi. Mu jalad n2evad nyyd v2lja nagu nad oleks s6jast tulnud :D 2ra h66rutud ja katkised.
Istusime mingi tunnikese-poolteist I Psirras, Dimweed j2i sinna, me Tanjaga tulime koju. Eilse p2eva yritasin v6imalikult palju lebotada, Tanja l2ks t88le ja siis 2kki helistas: Maarja, Stelios tahab, et sa siia tuled, mingit allkirja vaja anda. Kiire dush, riided selga ja bussipeatuse poole ajama. Sinna j6udsin siis l2ks 3 allkirja andmisele ja raamatupidajaga r22kimisele ainult 3 minutit. R22kisin Irina, Anna, Eleni ja Steliosega ning p88rdusin tagasi Tatjana juurde. Baarman Peter tegi mulle Mojito, passisin niisama ja vaatasin, kuidas Tatjana t88tab. Siis tuli Stelios, r22kisin temaga natuke, andis mulle 10euri, et taksoga koju minna, k6ndisin siis bussijaama ja v6tsin takso. 6nneks v6ttis taksojuht yhe kliendi veel-norraka, kes oli tulnud shipping exhibitionile ning tema maksis mu s6idu :) Tuttu minek.

Kommentaare ei ole: