neljapäev, detsember 22, 2005

unetus

Mind hakkas vaevama üks vanainimeste häda - unetus:) Kui aus olla, siis enda viga ka, aga hetkel vea mõistmine ei tee asja paremaks. Nimelt läksin ma kell 6 pm juba magama ära. Kell 1 öösel tulid silmad lahti ja tee mis tahad..
Möödunud päevast: koolis toimus jõululaat. See oli päeva sündmus muidugi, eriti meie klassi jaoks, just kohe 4 osavõtjat oli. Esile paistsid kõik:D Alustame siis "spekulantidest" ehk Andrei, Janek, Priit. Ootasime nendel omapärast ideed, aga saime vaid veel ühe vahvliteküpsetajate leeri. Sellegipoolest olid nad parimad vahvlivalmistajad. Selle põhjus ei peitunud muideks vahvlites endas: taignas kleepus küpsetamismasina külge ja esines muidki braake. Lihtsalt olid nad oma ühtemoodi tumepunastes särkides ägedad + naljakate "ärimeeste" maine aitas kaasa;) Nad suhtusid kogu protsessi ülima tõsidusega, mis tegi teistele hoopis nalja.
Omad koogid pani lettile veel Kaisa. Jaja, just tema:D Eelmine õhtu kogunesid nad loodusklassi tüdrukutega ja võtsid siis neljakesti ette õunaplaadi küpsetamist. Kuulu järgi oli kook hea, kuigi ma ise unustasin seda maitsta. Siiski ei läinud äri nii tormakalt nagu...
Kärdi ja Tanja lauas. Meie trumbiks oli šokolaad. Tegime šokolaadikooke - mina banaanidega ja Kärt hapukoorega. Viie minutiga oli kogu nänn otsas. Tagantjärele tulid veel õpealajuhataja ja keemiaõpetaja pettunud nägudega, et neile ei jätkunud. Nõudlust oli, oleks pidanud rohkem kooke tegema:P Siit teem järelduse: treffneristid armastavad šokolaadi (pidi aju ka paremini tööle panema;)


šokolaadi-banaani kook

Kommentaare ei ole: