esmaspäev, november 20, 2006

Viimane öö Berliinis

Hommik algas idüllilisest hommikusöögist neljakesi ühe laua taga. Sellele eelnes muidugi bakery külastamine ja Lidl. Väiksed pehmed soojad brötschen'id, roheline salat würtze kastmega, valgehallitusjuust(mu lemmik!) ja must tee vürtsidega. Seks, ma tean;)
Siis kiiresti, hops-hops, loomaaeda. Pean tunnistama, et kohe esimesel hetkel ristisin ma tiigreid hoopis l6videks (Mia pettus mus, järjekordselt:D Ja siit järgnes veel üks kommentaar tema poolt: "Vastupidi, l6vid tiigriteks. Baby u're so stupid. But as I mentioned before, u have some other qualities:)") Siis k6ndisime veel mööda sebradest, okaapidest, kaelkirjakutest, gorilladest, elevantidest, kängurudest ja muudest karvastest ja sulelistest (k6ige rohkem haisesid linnud). Lasteloomaaias käisime ka, seal sai neid osasid loomi isiklikult käperdada. What we obviously did.
Nonii, loomadest viskas kopa ette, hops tagasi autosse ja rallitama ümber Brandenburgi väravate, mööda berliini müüri ja nii edasi-tagasi. (imelik et osa sellest seinast veel alles on, sest tükkide kaupa (väidetavalt originaal ja puha) müüakse seda igas turistipoes. Peaks olema juba ammu ära müüdud).

Kui tulla tagasi kreeka teema juurde (sest te ju teate, et k6ik teed viivad Kreekasse, mitte Rooma;), siis täna me läksime JÄLLE souvlakit sööma:) We couldn't resist. Sibulamaitse suus, rahulolev nägu peas, kerisime natukeseks magama ära. (KUSJUURES, Mia ajas täna k6iki yles, kottide kr6binaga, jaaajaaaa, rumal vabandus- ta otsis midagi:P)


Kui akud veidi laetud, suundusime Sony Center'i poole. Seal on kino ka eksole, sinna me läksime. Ja olgu karistatud see päev kui ma lasin Mariel filmi valida, sest "Marie Antoinette" IMEssssss väga pikalt, ligi 2 tundi.

Ah, ma ei viitsi rohkem seletada, adjöö. (ilus naine ka k6rval)

Kommentaare ei ole: