teisipäev, juuli 04, 2006

[4.juuli]

Siin ma siis nyyd olen - Ateenas tagasi.
Naxos oli super-rannad, meri, toit, inimesed. Yiannise laulatus oli super - kirik rannas kaljul, selline pisike 6*10 meetrit. Lahe. Superlahe. Megasuperlahe.

Pulmaj2rgne pidu j2i n2gemata, sest hoidsin Ingridit, aga..
Aga.. j2rgmisel p2eval (pyhap) sai selle eest ikka korralikult pidutsetud-nii, et ega v2ga ei m2leta. Ja nagu tavaliselt ikka, siis ega mehedki m2ngust v2lja ei j22nud.. :P:P:P

Lugesin just lennukat:
Maarja Külm

Maarja on klassikaaslaste arust väga abivalmis, tark, kohusetundlik ja sihikindel tüdruk. Vaatamata erakordsele sõbralikkusele ja hoolivusele võib ta olla ka halastamatult nõudlik ja domineeriv, kui selleks ikka vajadus tekib. Ta paistab alati silma oma kaine ja loogilise mõtlemise poolest. Üks klassikaaslane on veendunud, et Maarja läheb Eestist ära, saab maailmakuulsaks, kühveldab ropult raha kokku ja, et temast saab talle pensioni kolmas sammas...Arvatakse, et temast võib saada veel ärinaine, kõrgharidusega maailmarändur, filoloog, mägironija, organisaator või lihtsalt pühendunud asjaajaja. Üks teda hästi iseloomustav sündmus on näiteks see, kuidas ta kord saksa keele tunnis õpetajale ärritunult käratas: “Õpetaja, palun laske ma tõlgin ise!!!” või see, kui ta nõudis Helle-Kaja Mölsilt Tallinnast tagasi sõites bussis füüsika konsultatsiooni! Mitu korda! Tavaline oli ka vaatepilt Maarjast klassi ees järjekordseid instruktsioone jagamas. Sau kalt! Ülikülm!


Ma lihtsalt armastan neid inimesi.. lihtsalt armastan.

Maarja

Kommentaare ei ole: