pühapäev, oktoober 29, 2006

[29. oktoober] Dieedihooaeg:D


Siin ühiselamus, 3. korruse toas toimub iga kahe nädala tagant midagi veidrat. Naised tulevad kokku, räägivad juttu ja löövad klaasid kokku. Ega naljad ka tegemata jää. Viimati näiteks küpsetati koos kooke. Miks? Sest eelviimasel korras selgus, et kõik kohalviibijad on vabad ja need, kes järgnenud kahe nädala jooksul ei suutnud oma perekonnaseisu parandada, pidid küpsetama kooki. Simple as it is, ükski ei suutnud karistusest kõrvale hiilida.
Nonii. Täna on alles pühapäev, kuid õhus no juba tunda veidrusi ning tüdrukutel tekkis idee võta käsile mõni dieet, milline, ei osata aga siiani ära otsustada. Enne mõtles välja Tanja oma lendava fantaasia abil hoopis karistuse: kaotaja peab ära sööma korraga ühe suure/kreemise(öäk) tordi. Üksi.
Üks dieedikandidaatidest on "vene dieet". Sisu on järgmine: hommikusöök söö ise ära, lõuna jaga sõbraga, õhtusöök anna ära vaenlasele. Siinkohal tekib probleem vaenlastega.
Ühesõnaga, kaks veidrat tütarlast vajavad teie abi, kui teil on pakkuda kedagi "vaenlaseks" või lihtsalt mõni kergem dieet, on kommentaarid enam kui teretulnud.

Kuulmiseni! (või siis, lugemiseni!)

Kommentaare ei ole: